Retur si schimb


Conform legii poti returna produsele achizitionate in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate) fara urme de uzura sau deterioare a produsului sau a ambalajului, fara sa fie purtat sau folosit , insotit de toate etichetele produsului si de documentele fiscale / factura fiscala .
Returul trebuie anuntat pe mail la : office@evolinesrl.ro sau telefon : 021230 88 45 mentionand numele si prenumele , adresa unde s-a livrat , codul produsului si contul IBAN in care doriti sa primiti contravaloarea produsului . Daca doriti doar schimbul cu o alta marime , atunci mentionati acest lucru si marimea pe care o doriti. Dupa trimiterea emailului cu informarea despre returnarea produselor , noi vom trimite in cel mai scurt timp curierul GLS Courier la adresa la care s-a expediat produsul pentru a-l ridica in vederea returnarii . Costul Transportului de retur este suportat de compania noastra daca transportul spre cumparator a fost platit de acesta sau este suportat de cumparator ( in valoare de 15 Lei) daca transportul initial a fost gratuit.
Daca in situatia putin probabila , returului este cauzat de un defect de fabricatie al produsului , atunci transportul este GRATUIT !

Contravaloarea produsului se vireaza prin transfer bancar, in maxim 14 zile calendaristice de la data denuntarii contractului in contul indicat de consumator. Incepand cu data de 01.10.2016 modificarile legislative cu privire la declararea tranzactiilor intre parteneri, conform Ordinului Presedintelui ANAF nr. 3769/2015, impun noi reglementari:

Facturile emise catre personae fizice trebuie obligatoriu sa cuprinda: numele si prenumele clientului, CNP, domiciliul, mijlor de transport, semnatura delegate.

Momentan avem nevoie de CNP, in momentul care care ii transferam clientului banii in cont.

Conform OG34/ 2014 , daca doriti sa va RETRAGETI din CONTRACT , va rugam sa descarcati formularul (aici ), sa il completati si sa il trimiteti prin fax la 021 230 88 46 sau email la office@evolinesrl.ro sau trimiteti direct email cu datele din formular pe email office@evolinesrl.ro .

 

 

GARANTIA COMERCIALA si de CONFORMITATE PENTRU INCALTAMINTE


Garantia Comerciala oferita produselor comercializate pe www.pantofibata.ro, va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare (Legea nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, O.G nr.21/1992,republicata-privind protectia consumatorilor). Garantia comerciala oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare privind garantia legala de conformitate si garantia de viciu ascuns. Modalitatile prin care asiguram consumatorului Garantia comerciala sunt in principal repararea produsului , inlocuirea acestuia cand reparatia nu este posibila sau restituirea contravalorii produsului in conditiile art.11 din Legea 449/2003, precum si art.14 si art.15 din OG 21/1992, republicata. Masura reparatorie este decizia consumatorului. Garantia/Service-ul produsului este asigurata de firma in Bucuresti .
Termenul de garantie comerciala este de 45 zile de la data livrarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului. Garantia legala de conformitate este de 2 ani conform art 16. din Legea 449/2003, lipsa de conformitate se remediaza prin reparare, inlocuire in mod gratuit sau restituirea contravalorii produsului. Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala este de maxim 15zile calendaristice din momentul informarii de catre consummator. Durata medie de utilizare a produselor noastre este de 6 luni sub conditia ca in perioada medie de utilizare fiecare pereche de incaltaminte achizitionata sa fie purtatã alternativ cu minim alte 3 perechi de incaltari .
Pentru a NU pierde garantia este necesar respectarea instructiunilor de folosire a incaltamintei dupa cum urmeaza :
Dupa fiecare purtare incaltamintea se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Incaltamintea trebuie curatata si uscata inainte de aplicarea oricarui tratament pentru incaltaminte, crème, etc. Cand folositi aceste produse de intretinere, cititi cu atentie instructiunile producatorului acestora.
A. Curatarea incaltamintei ! Se interzice cu desavarsire spalarea incaltamintei in masina de spalat
- incaltamintea cu fete de piei netede sau presate se curate de praf cu o carpa moale sau perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa si solutii special concepute pentru intretinerea acestui tip de piele
- pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari se aplica un strat de crema pentru incaltaminte, dupa care se lustruieste cu o perie moale sau o carpa.
- incaltamintea cu fete din piei de antilopa sau nabuc, se perie cu o perie speciala pentru aceste tipuri de piei.Nu folositi apa pentru ca fata materialului s-ar putea pata.Petele de grasime se indeparteaza folosind solutie contra petelor speciala pentru pielea de antilopa sau nabuc . cititi si plicati numai conform instructiunilor producatorului solutiei pentru intretinerea pielii tip antilopa, nabuc , caprioara
- incaltamintea cu fete din lac,piei metalizate,lacuite, se curata de praf cu o carpa moale. Ea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (alcool,acetone,etc)
-incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata de praf cu o perie de haine uscata..Nu folositi inalbitor. Petele de pe incaltamintea confectionata din material textil de cele mai multe ori nu se mai pot indeparta , asa ca evitati patarea acestora cu lichide sau substante ce pateaza textilele in general : vin rosu , ceara , ulei, otet , vopsea, etc . Nu se introduc in masina de spalat rufe
- incaltamintea cu fete de inlocuitor se curate dupa fiecare purtare cu o carpa umeda. Nu se va folosi crema de ghete pentru lustru.
B. Incaltamintea se usuca lent, natural, la temperatura camerei, ferita de surse directe de caldura care pot deforma iremediabil fetele produselor . La toate categoriile de mai sus se interzice spalarea cu apa a incaltamintei sau contactul indelungat cu aceasta. Este interzisa folosirea de inalbitori sau alte subtante pentru scoaterea petelor , altele decat cele special concepute in acest scop. Udarea puternica a fetelor cu apa sau cu alte lichide va duce la dezlipirea incaltamintei, deteriorarea fetelor si implicit la pierderea garantiei produsului. Incaltamintea cu fete textile sau din piele nefinisata (velur,nabuc, etc) prezentand cusaturi decorative sau perforatii, precum si incaltamintea cu talpi din piele sau cusute, se recomanda a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior.
C. Incaltamintea nu se va depozita langa sursa de caldura sau in mediu umed si se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici (benzina, alcool, acetone, etc).
Fata incaltamintei se va feri de lovituri directe sau intepaturi.
D. Pentru a crea conditii tehnice de purtare si a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 3 perechi de incaltaminte.Se recomanda folosirea incaltatorului.
E: Talpile nu au calitati antiderapante, existand pericolul alunecarii, mai ales in sezonul umed sau rece. Comerciantul nu poate fi raspunzator pentru incidentele provenite din nerespectarea instructiunilor de mai sus sau pentru disconfortul provenind din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita.
Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru defectele aparute ca urmare a folosii incorecte, necorespunzatoare sau a disconfortul aparut ca urmare a purtari incaltamintei de marime necorespunzatoare. Deoarece captuseala incaltamintei nu a fost tratata chimic pentru fixarea pigmentului de culoare (cu scopul de a proteja pielea piciorului dumneavaostra) este posibila migrarea culorii de pe pielea captuselii si de aceea va recomandam sa purtati ciorapi inchisi la culoare .

 

Copyright © 2017 Bata. Powered by Emiral Media. Platforma e-commerce pentru magazin online.